Welkom GuestInloggen

Act Help

ACTweb Help

Zoeken
»

Hoe bedrijfseerstehulp activiteit aanvragen?

Aangepast op ma, 10 feb 2014 15:03 door Administrator Gecategoriseerd als Inschrijven
Stap 1: Op de startpagina van ACT Web vult u in het zoek venster bij trefwoord 'bedrijfseerstehulp' in. U kan dan ook eventueel uw gemeente selecteren, waardoor de beschikbare cursussen volgens afstand tot uw gemeente worden gesorteerd. Tevens kan u een periode of start/einddatum invullen waarop de activiteit ten vroegste/ten laatste mag plaatsvinden.

Afbeelding toevoegen

Figuur: Zoekvenster ACT Web

Als u klaar bent met invullen klikt u op de 'zoek' knop. U komt dan op hetvolgende overzichtsvenster terecht:

Afbeelding toevoegen

Figuur: Overzicht zoekresultaat

Hier kan u alle beschikbare bedrijfseerstehulp cursussen/examens/bijscholingen bekijken die aan uw zoekopdracht voldoen. Om meer gedetailleerde informatie over een bepaalde activiteit te bekijken, kan u op het groene info icoontje klikken bij de betreffende activiteit. De laatste kolom geeft de afstand weer tot uw gemeente, indien ingevuld bij de zoekopdracht.

Om cursisten in te schrijven, klikt u op de 'inschrijven' knop bij de gewenste activiteit. U komt dan op de volgende pagina terecht:

Afbeelding toevoegen

Figuur: Aanvraagformulier bedrijfseerstehulp

Hier vult u de volledige informatie van de eerste cursist, de bedrijfsinformatie en eventueel de facturatiegegevens, indien anders dan de bedrijfsinformatie, in. (gegevens zonder * zijn niet verplicht in te vullen) Als u klaar bent met alles in te vullen, klikt u onderaan op de 'bevestig inschrijving' knop. Hierna krijgt u een informatievenster te zien:

Afbeelding toevoegen

Figuur: informatievenster

Indien u nog een cursist wil inschrijven, beantwoordt u de vraag met 'Ja'. Hierna worden enkel de invul vakjes van de cursist gewist, zodat u eenvoudig meerdere cursisten kan inschrijven zonder telkens de bedrijfs- en facturatie informatie in te vullen.

Als u klaar bent met alle cursisten in te schrijven, beantwoord u de informatie-popup met 'nee', waarna u terug op de startpagina van ACT Web terecht komt. De inschrijvingen zijn dan succesvol geregistreerd.
  Name Size
- beh1.png 41,28 KB
- beh2.png 94,37 KB
- beh3.png 118,49 KB
- beh4.png 53,20 KB
- zoek beh.png 117,83 KB

© 2013 - Rode Kruis-Vlaanderen, Motstraat 40, 2800 Mechelen - tel. 015 44 33 22 - fax 015 44 33 11 - helpdesk ACT: 015 44 33 29 - Probleem melden - Disclaimer