Welkom GuestInloggen

Act Help

ACTweb Help

Zoeken
»

Hoe kan u opleidingen opzoeken?

Aangepast op ma, 10 feb 2014 14:38 door Administrator Gecategoriseerd als Zoeken
Filmvoorbeeld: Hoe kan u activiteiten opzoeken?Via de zoekkader kunt u Rode Kruis activiteiten opzoeken.

Afbeelding toevoegen

Figuur: Zoekkader: eenvoudig zoekenDe zoekvelden zijn niet allemaal verplicht in te vullen. U kan op 1 zoekveld zoeken, of op meerdere zoekvelden om uw zoekopdracht te verfijnen. Voor meer zoekvelden, klik links onderaan in de zoekkader op de knop 'Geavanceerd zoeken'. Vervolgens wordt de zoekkader verlengd en krijgt u meer zoekvelden te zien:

Afbeelding toevoegen

Figuur: Zoekkader: geavanceerd zoekenOm een activiteit te zoeken, vul de gewenste zoekvelden in.
  • Bij ‘Trefwoord’ kunt u zelf een trefwoord intypen. Let op: er dienen vaak specifieke trefwoorden te worden gebruikt om een bepaald type vormingactiviteit te kunnen vinden. Klik hier voor een lijst van de te gebruiken trefwoorden. In dit veld kan ook het specifieke nummer van een activiteit ingegeven worden.
  • Indien u het zoekveld 'Sorteer op afstand van gemeente' invult, krijgt u steeds een resultaat van 20km rondom de gemeente.
  • Bij de velden i.v.m. de startdatum kunt u ofwel zelf data intypen of op het kalender-icoontje klikken om een datum te kiezen. Bij de andere zoekvelden krijgt u een opgegeven keuzelijst waaruit u een gegeven dient te kiezen (klik op het pijltje rechts in het veld om de lijst zichtbaar te maken).

Klik vervolgens rechts-onderaan op de knop 'Zoek'.

Hierna krijgt u de zoekresultaten te zien.Opmerkingen:
  • Bij sommige velden ziet u rechts naast het veld een vraagteken-icoontje. Wanneer u hierop klikt, krijgt u een beknopte uitleg over het betreffende veld.

  Name Size
- zoekbalk.png 116,22 KB
- zoekbalkEXT.png 28,05 KB

© 2013 - Rode Kruis-Vlaanderen, Motstraat 40, 2800 Mechelen - tel. 015 44 33 22 - fax 015 44 33 11 - helpdesk ACT: 015 44 33 29 - Probleem melden - Disclaimer