Welkom GuestInloggen

Act Help

ACTweb Help

Zoeken
»

Medewerker inschrijven

Aangepast op ma, 16 dec 2013 09:52 door Administrator Gecategoriseerd als Ongecategoriseerd
Hieronder vindt u het stappenplan om een medewerker in te schrijven voor een bepaalde opleiding. Meer info omtrent opleidingen zoeken vindt u op: Opleidingen zoeken.

Stap 1

Nadat u op de "inschrijven" knop hebt geklikt naast een opleiding komt u op deze pagina terecht:

Afbeelding toevoegen

Figuur: medewerker inschrijven 1

Bovenaan ziet u de reeds ingeschreven medewerkers. Daaronder vindt u een lijst van al uw medewerkers. Om iemand in te schrijven klikt u op de inschrijven knop naast de juiste persoon. Vergeet niet om in de middenste kolom het juiste facturatieadres(indien er meerdere gedefinieerd zijn voor uw bedrijf) te selecteren uit de lijst. Dit doet u door naast het facturatieadres op het naar beneden gerichte pijltje te klikken en het juiste adres te selecteren.
Stap 2

Hier krijgt u een overzicht van de sessies die gekoppeld zijn aan de geselecteerde opleiding. De lijst kan bestaan uit zowel verplichte als optionele sessies. Verplichte sessies zijn automatisch aangevinkt, optionele sessies moet u zelf aanvinken als u de medewerker deze wil laten volgen.

Afbeelding toevoegen

Figuur: medewerker inschrijven 2

Als u klaar bent met sessies selecteren, klikt u op volgende.
Stap 3

Stap 3 omvat de bevestiging van de inschrijving. U krijgt een pagina te zien met alle details(programma, prijs, annulatievoorwaarden etc..) van de opleiding. Helemaal onderaan moet u aanvinken dat u akkoord gaat met de gestelde voorwaarden. Daarna kan u op "Inschrijven" klikken om de inschrijving te bevestigen.

Afbeelding toevoegen

Figuur: medewerker inschrijven 3
Stap 4

In deze stap krijgt u een bevestiging dat de inschrijving voltooid is. U kan de inschrijving beëindigen door op de "inschrijving beëindigen" knop te klikken. Indien er ook een examen gekoppeld is aan een opleiding, kan u van de "inschrijven voor examen" knop gebruikmaken om uw medewerker ook meteen in te schrijven voor een examen. Dit bespaart u wat tijd aangezien u meteen in stap 2 terecht komt.

Afbeelding toevoegen

Figuur: medewerker inschrijven 4© 2013 - Rode Kruis-Vlaanderen, Motstraat 40, 2800 Mechelen - tel. 015 44 33 22 - fax 015 44 33 11 - helpdesk ACT: 015 44 33 29 - Probleem melden - Disclaimer