Welkom GuestInloggen

Act Help

ACTweb Help

Zoeken
»

Opleidingen zoeken

Aangepast op ma, 16 dec 2013 14:06 door Administrator Gecategoriseerd als Ongecategoriseerd
Op deze pagina kan u zoeken naar opleidingen die worden georganiseerd. U komt hier terecht door ofwel in het linkermenu op "Opleidingen" te klikken of helemaal onderaan in het menu op "zoek opleidingen".

Afbeelding toevoegen

Figuur: opleiding zoeken

U kan zoeken met één van de of een combinatie van de volgende criteria:

  • Trefwoord: een trefwoord dat in de opleidingstitel moet voorkomen
  • Sorteer op afstand vanaf gemeente: Hierdoor worden de zoekresultaten geordend op basis van afstand tot de gekozen gemeente. Indien u geen gemeente selecteert, worden ze geordend op datum.
  • Startdatum vanaf: De eerste datum waarop een opleiding mag plaatsvinden. U kan het kalendericoontje achter het invulveld gebruiken om een datum te selecteren.
  • startdatum tot: De uiterlijke datum waarop een opleiding mag plaatsvinden.U kan het kalendericoontje achter het invulveld gebruiken om een datum te selecteren.

  • Type opleiding: Onder de voorgaande invulvelden vindt u een opsomming van de types opleiding. Om op een specifiek type te zoeken, vinkt u het vakje voor het gewenste type aan. Het is uiteraard mogelijk om meerdere vakjes aan te vinken.

Klik tenslotte op "zoek" rechtsonderaan om de zoekopdracht te starten. Hierna krijgt u de zoekresultaten te zien. Om alle velden weer leeg te maken kan u bovenaan op "Nieuwe zoekopdracht" klikken.Tip: Om nog specifieker te zoeken, kan u onderaan op "geavanceerd zoeken" klikken. Hierdoor krijgt u nog wat extra opties om uw zoekopdracht te verfijnen:

Afbeelding toevoegen

''Figuur: Extra zoekopties"

© 2013 - Rode Kruis-Vlaanderen, Motstraat 40, 2800 Mechelen - tel. 015 44 33 22 - fax 015 44 33 11 - helpdesk ACT: 015 44 33 29 - Probleem melden - Disclaimer