Welkom GuestInloggen

Act Help

ACTweb Help

Zoeken
»

Wat staat er op de infopagina van een activiteit?

Aangepast op wo, 26 sep 2012 16:23 door ACT-team Gecategoriseerd als Inschrijven
Filmvoorbeeld: Wat staat er op de infopagina van een activiteit?De infopagina van een activiteit kunt u openen via het groene info-icoontje. Dit is te zien rechts bij de zoekresultaten.

Afbeelding toevoegen

Figuur: ga naar infopagina activiteit vanuit de zoekresultatenWanneer u al ingeschreven bent voor de activiteit kunt u ook op uw persoonlijke pagina dit icoontje terugvinden.

Afbeelding toevoegen

Figuur: ga naar infopagina activiteit vanuit uw persoonlijke paginaOp deze pagina vindt u:

  • De algemene praktische gegevens van de gekozen activiteit, o.a. start- en einddatum, start- en einduur, plaats, provinciecode, contactpersoon, organisator, dienst, type activiteit, evt. examen, ...

Afbeelding toevoegen

Figuur: Infopagina activiteit: algemene gegevens  • Het volledige programma van de activiteit: de module(s) en een beschrijving van de aparte sessies, met data en uren.

Afbeelding toevoegen

Figuur: Infopagina activiteit: programmaWoordverklaring: module

Een module is een logische groepering van sessies tot een samenhorend geheel. Een vormingsactiviteit bevat steeds minstens één module.

Woordverklaring: sessie

Een sessie is het kleinste deel binnen een vormingsactiviteit en kan gemakkelijkheidshalve best worden aanzien als een lesonderdeel, maar kan ook een ingeplande pauze zijn.  • De toelatingsvoorwaarden: bv. minimumleeftijd, reeds behaalde brevetten, vrijwilliger bij het Rode Kruis, …
    (U ziet meteen in resp. groene of rode letters of uw inschrijving al dan niet is toegestaan.)

Afbeelding toevoegen

Figuur: Infopagina activiteit: toelatingsvoorwaarden  • Het aantal nog beschikbare plaatsen en het maximum aantal deelnemers.

Afbeelding toevoegen

Figuur: Infopagina activiteit: beschikbare plaatsen  • De doelgroep voor de activiteit.

Afbeelding toevoegen

Figuur: Infopagina activiteit: doelgroep  • De prijs.

Afbeelding toevoegen

Figuur: Infopagina activiteit: prijs  • De annulatievoorwaarden: regels i.v.m. de terugbetaling van het inschrijvingsgeld in geval van annulatie van de deelname.

Afbeelding toevoegen

Figuur: Infopagina activiteit: annulatievoorwaardenBovenaan de pagina vindt u verwijzingen waarmee u rechtstreeks naar de gewenste info kunt springen:

Afbeelding toevoegen

Figuur: Infopagina activiteit: verwijzingenIndien u zich wil inschrijven voor de activiteit, klik rechts boven- of onderaan de infopagina op de knop 'Schrijf in'.© 2013 - Rode Kruis-Vlaanderen, Motstraat 40, 2800 Mechelen - tel. 015 44 33 22 - fax 015 44 33 11 - helpdesk ACT: 015 44 33 29 - Probleem melden - Disclaimer