Welkom GuestInloggen

Act Help

ACTweb Help

Zoeken
»

Gevolgde Opleidingen

Aangepast op ma, 16 dec 2013 09:59 door Administrator Gecategoriseerd als Ongecategoriseerd
U komt op deze pagina terecht door in het linkermenu op de "gevolgde opleidingen" link te klikken. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle opleidingen die werden gevolgd door (één van) uw medewerkers.

Afbeelding toevoegen

Figuur: gevolgde opleidingen

Uitleg bij de verschillende kolommen:
  • Startdatum-einddatum: de start- en einddatum van de opleiding
  • Opleiding: De naam van de opleiding. Als u meer informatie wilt over de opleiding kan u op het groene info icoontje klikken.
  • Naam: De naam van de medewerker die de opleiding gevolgd heeft.
  • Deelnemingsattest: Met dit print-icoontje kan u het deelnemingsattest van de medewerker voor die opleiding afdrukken. Nadat u er op klikt gaat een pdf bestand openen welke u kan afdrukken.
  • Examenresultaat: Indien de opleiding een examen is, staat hier het resultaat van dat examen.
  • Brevet: Indien de opleiding een examen betreft en de medewerker voor dat examen geslaagd is, kan u dit print-icoontje gebruiken om het brevet van de medewerker af te drukken. Nadat u er op klikt gaat een pdf bestand openen welke u kan afdrukken.

Om een rapport te verkrijgen met een overzicht van alle gevolgde opleidingen/cursussen/sessies van al uw medewerkers, kan u de knoppen rechtsboven de tabel gebruiken. U kan kiezen voor een rapport in pdf formaat(de "rapport" knop) of een rapport in Microsoft Excel formaat(de "xls" knop).
  Name Size
- gevolgde opleidingen.jpg 217,80 KB

© 2013 - Rode Kruis-Vlaanderen, Motstraat 40, 2800 Mechelen - tel. 015 44 33 22 - fax 015 44 33 11 - helpdesk ACT: 015 44 33 29 - Probleem melden - Disclaimer